Conditii de inscriere:

1. Orice detinator de licenta de transport public rutier marfuri sau persoane valabila, poate depune la sediul filialei judetene sau la Secretariatul General office@cotar.ro o cerere de afiliere la COTAR insotita de urmatoarele documente: copie carte de identitate administrator sau asociat unic/asociati, copie certificat de inmatriculare le registru comertului, copie licenta de transport public si formular anexa cu date despre firma.

2. Secretarul General va include cererea de afiliere pe ordinea de zi a primei sedinte de Consiliu de Conducere.

3. Decizia Consiliului de Conducere va fi comunicata membrului in cauza, prin grija Secretarului General si de asemenea decizia Consiliului de Conducere va fi inclusa si pe ordinea de zi a primei Adunari Generale, pentru validare.

4. In cazul aprobarii afilierii, comunicarea catre membru respectiv va cuprinde si banca si contul COTAR, pentru virarea cotizatiei. (valoarea cotizatiei se stabileste de catre fiecare filiala judeteana in parte, respectiv de confederatie)

taxa de afiliere este de 50 de ron si se plateste o singura data -conform ultimelor modificari statutare

5. Membrii nou afiliati sunt considerati membrii cu drepturi depline si au obligatia sa achite cotizatia catre COTAR incepand cu luna in care s-a solicitat inscrierea.

6. Site-ul www.cotar.ro este vizibil integral numai membrilor ce s-au inregistrat pe site.

 

Pasii sunt urmatorii:

Pentru membrii afiliati: Intra in meniul inregistrare si se selecteaza pe harta in functie de judetul si localitatea de resedinta a firmei. Introduce username-ul primit de la COTAR si completeaza formularuil electronic. In maxim 48 de ore primeste o parola.
Odata primita parola poate intra folosind username-ul si parola in sectiunile site-ului vizibile membrilor inregistrati folosind butonul AUTENTIFICARE.
Pentru membrii non-afiliati: Intra la afiliere si isi completeaza o cerere de adeziune - o printeaza o trimite prin e-mail si prin posta semnata si stampilata pe adresa federatiei impreuna cu toate celelalte documente solicitate.
Primeste ulterior confirmarea afilierii si un user-name dupa care parcurge pasii descrisi mai sus ca membru afiliat.

Documente afiliere:
- Cerere adeziune
- Statut COTAR
- Regulament de Organizare si Functionare
- Act Constitutiv COTAR

*

Avand sediul in:

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

** toate campurile sunt obligatorii

Membri:

Parteneri:

reclama reclama reclama reclama reclama